Kontaktförmedling.se

Få kontakt genom eDarling – tips

Om du funderar på att bli medlem på eDarling för att träffa likasinnade kan du gratulera dig själv till att du är på rätt väg. På eDarling har du alla chanser att hitta den rätta/rätte, oavsett du är ute efter ett (livs)långt förhållande eller en romans. För att maximera dina chanser har du här några tips att använda.

Beskriv dig själv på rätt sätt

Som medlem på eDarling får du en profilsida som du kan fylla med text och bilder. Du bör först och främst vara noga med att beskriva dig själv så ärligt som möjligt. Ditt mål med medlemskapet är ju att förr eller senare träffa någon av dina kontakter i verkliga världen. Även den minsta vita lögnen kan då ställa till problem om relationen fördjupas.

För det andra gör du klokt i att beskriva dig själv som person på ett sätt som gör potentiella kontakter intresserade av att få veta mer om dig. Beskriv dig i positiva ordalag och lyft fram dina styrkor. Skriv också om vad du tycker om att göra i livet, vilka mål du har och vilka drömmar du siktar på.

Lägg energi på den första kontakten

Det kan vara bekvämt att skicka iväg ett snabbt meddelande som en första kontakt, och visst, chansen finns att tycke uppstår och att kontakten snabbt fördjupas. Det är dock alltid en bättre idé att lägga ner lite extra tid och energi på att skriva ett längre meddelande med substans. För det första är det viktigt att meddelandet är personligt. Att få meddelande av standardmodell är inte särskilt inspirerande och risken är stor att du inte får något svar.

För det andra är det viktigt att meddelandet innehåller en indirekt uppmaning till svar. Det enklaste sättet att åstadkomma detta är att ställa någon eller några frågor. Du kan med fördel ställa lekfulla frågor som mottagaren måste fundera på ett slag.

Gratis - testa eDarling